Return to site

Creative Digital Media

Creative Digital Media är ett företag som bland annat jobbar med Virtuell verklighet och 360 graders filmning. Vi säljer produkter samt tjänster och utbildning inom detta område till företag, organisationer samt privatpersoner. Förutom VR verkar vi även som försäljare och erbjuder service inom traditionella områden som datorer, plattor och kamerasystem. ​

Vi ställer upp med ett Oculus Rift VR system. Besökarna får uppleva hur det är att bokstavligen gå in i datorns värld, att bestiga Mount Everst, resa till månen med Apollo 11, inspelade 360 videor med mera. Genom Oculus handkontrollerna är det lika enkelt som i verkligheten att använda sina händer för att röra vid föremål, flytta på dem etc. Det är precis som man kommit in i en annan dimension. Detta kan inte riktigt beskrivas i ord så därför är besökarna hjärtligt välkomna att pröva själva!

Förutom VR stationen har vi även en 360 graders kamera på plats, vi kan beskriva hur 360 graders filmning fungera och vissa på exempel hur sådana 360 graders videon ser ut.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly